söndag 14 augusti 2011

Fotoalbum

Denna vecka har det blivit ett slarvigt ihopsatt fotoalbum och några spillbitskort. Fotoalbumet innehåller några förstoringar på en del av mina fjärilsbilder som jag tagit på jobbet. Tanken var att vi skulle titta på fjärilar efter högmässan i förmiddags, men vädret var så helt emot oss, så jag fick låta fotoalbumet vandra runt bland kyrkobesökarna under kaffestunden. Det var en riktigt trevlig stund, men det hade ju varit så mycket roligare om det varit soligt, varmt och vindstilla - och massor av fjärilar i fjärilsrabatten i minneslunden. Men, men... vi får göra ett nytt försök nästa år, och alla andra år tills jag går i pension:)Stor kram,
Outi

3 kommentarer:

 1. Hej på dig min vän:)

  Vad då ett slarvigt ihopsatt fotoalbum jag tycker det ser jättesnyggt och trevligt ut:)
  Trevliga färglada bilder du delar med dig av också:)

  TUSEN TACK snälla gulliga du för dina fina ord om födelsedags asken till min son så snällt av dig och det uppskattas mycket:)

  Jag har haft helt underbara dagar med mina nära och kära ifrån Norge:) Har helt å hållit prioriterat tiden med dom. Vet jo inte när vi ses och träffas igen nästa gång!

  Har fått många underbara bilder som jag kan titta på och även minnen. Har haft det helt toppen med lilltjejen och resten av familjen:) Det har varit super mysigt

  Hoppas allt är bra med dig och att du har det bra:)

  Nu ska jag titta runt här på allt det underbara du har lagt ut under tiden som jag har varit borta och njuta av allt ögongodis som du bjuder på:)

  Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger vännen ♥:)
  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Åh vilka vackra bilder du har tagit!
  Ha det gott
  hälsar Eva

  SvaraRadera
 3. Hej på dig :)
  Det är bara lilla jag som tassar in och ville önska dig en jättetrevlig helg:)
  Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger vännen:)
  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvaraRadera