söndag 22 januari 2012

Soft Yellow and White Birthday Card - Födelsedagskort i ljust gult och vitt

Hello everybody! Hope you've had a great weekend and are looking forward to a fabulous Monday. Unfortunately I haven't had so much time lately to indulge myself in design papers and embellishments. But yesterday I made a birthday card for our youngest grandchild. She will be 4 years old in March so I won't have to rush to my crafting room in panic just before we leave for her birthday party:-)

I was inspired by the soft yellow and white colour theme challenge at Gingersnap Creations. This card was also entered into the following challenges:

Papertake Weekly Challenge: Buttons, Bows, Bling and Blooms
Party Time Tuesdays: PTT #51 Happy Birthday Projects and Cards
Crazy 4 Challenges: C4C 120 A Child's Birthday Card

Thanks for stopping by. Your visits are highly appreciated.
Take care!
Hugs OutiHejsan hejsan! Hoppas att du har haft en riktigt trevlig helg och kan se fram emot en härlig måndag. Tråkigt nog har jag inte riktigt haft tid för att dyka ner i mönsterpapper och pynt på sistone, men igår gjorde jag i alla fall ett födelsedagskort till yngsta barnbarnet. Hon fyller inte förrän i mars, men då har jag i alla fall redan nu sett till att jag inte springer upp i pysselrummet i panik två timmar innan det är dags att åka iväg till kalaset:-) Inspiration hittade jag hos Gingersnap Creations som har ljust gult och vitt som färgtema just nu.

Tack för att du tittade in! Dina besök uppskattas verkligen.
Sköt om dig!
Kramar Outi

8 kommentarer:

 1. Ljuvligt kort med härligt våriga färger och så söta dekorationer. Visst är det skönt att vara ute i god tid. Jag försöker vara det, men allt för ofta slutar det med panikscrappande i sista sekund...obotlig tidsoptimist :-)
  Ha det toppen!
  Kram
  Rosemarie

  SvaraRadera
 2. A wonderful creation hun! Thanks for joining us at PTW! xxx

  SvaraRadera
 3. This is really beautiful! Thanks so much for playing the Gingersnap Creations challenge, Ali :)

  SvaraRadera
 4. beautiful card thanks for joining us at PTW hugs Jill xx

  SvaraRadera
 5. Snyggt & fräscht kort Outi!
  Jag måste verkligen jobba på det där med att inte vara ute i sista minuten jämt, man missar ju liksom vitsen med skapandet - att det ska vara kul & rogivande & allt det där :)
  Mycket imponerande 10 i topp-lista du har också, jättefint alltsammans!
  Ha det bäst!
  Kramar Annelie

  SvaraRadera
 6. Hej på dig Outi:)

  Jag håller helt med Annelie vilket snygg och fräscht kort så underbart:) Gillade det mycket du har fått till färger och detaljer perfekt så att allt går kanon bra i hop:)

  Vad du är gullig som har hälsat på och som har lämnat så trevliga rader till mig:) Blev riktigt glad ska du veta och det värmde:)

  Det är super kul att vara tillbaka igen har fått sådan underbar feedback från din och många andra så blir helt överväldigad men MYCKET GLAD:)

  Önskar dig en jättetrevlig söndag och vecka som kommer !!!

  Ha det bäst och massor med kramar från din lilla vän Inger:)

  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvaraRadera
 7. Jättefint!!
  Snyggt med gult, ett kort som ger vårkänslor!!
  Ha det bra!

  SvaraRadera