fredag 9 december 2011

Gåvoask

Så var det fredag igen och jag är ledig från jobbet idag. Egentligen skulle jag varit ledig i måndags, eftersom jag jobbade förra helgen. Men så hade vi ju bokat in gravgrävning på måndagen och det kan man ju inte smita ifrån. Nu kan jag se fram emot tre hela, lediga dagar när jag kan skrota här hemma och kanske få färdigt några julkort till.

En bloggrunda är ett trevligt sätt att börja dagen med, så det gjorde jag. Då såg jag att Scrapbutiken just lagt ut sin December-utmaning. Man ska tillverka en gåva av något slag, inte nödvändigtvis en julklapp utan det kan vara till en födelsedag eller en gå-bort-present.

Jag har gjort den här asken med inbyggt kort, men har ännu inte bestämt mig för vem som ska få den, så den har inte blivit fylld med något. Öppnar man locket får man fram ett dubbelsidigt kort med massor av plats för ett meddelande. De stämplade motiven har blivit embossade med silverpulver som jag köpte för ganska länge sen hos Scrapbutiken. Det var då jag lärde mig att det fanns embossingpulver med tillägget "detail" som gör att man får fram riktigt små, fina detaljer på stämpelmotiven. Ja, man lär sig något hela tiden:)Under kortet finns en utdragbar låda som har fått blå inredning. Där finns plats för en liten present, men som sagt, eftersom jag inte vet än vem mottagaren är, så får det vara tomt. Det är bra att ha såna här askar på lager, för då kan man vid kort varsel "slå in" en present jättesnabbt i stället för att börja rota bland rullarna med gammalt julklappspapper...

Tack för att du tittade in idag! Nu ska jag smita in i pysselrummet igen. Jag går nog inte ut därifrån förrän jag blir hungrig:) Ha det så himla gott idag!

Kramar, Outi

2 kommentarer:

 1. Vilken vacker ask du har gjort! Blomsterdekorationen är enormt fin och så smart med ett inbyggt kort på asken också.
  Ha en underbar helg och hoppas du hinner med massor med pyssel.
  Stor kram
  Rosemarie

  SvaraRadera
 2. Vilken otroligt fin ask du gjort. Helt underbara färger med :)Tack för att du är med i våran decemberutmaning hos Scrapbutiken :)
  Kram Kattiz

  SvaraRadera