fredag 4 oktober 2013

Snabbaste lay-outen?

En lugn fredagkväll hägrar. Jag har varit ledig idag och grejat lite hemma. Såg veckans skiss och fick lust att prova. Det blev den snabbaste LO jag hittills någonsin gjort, och troligen ett svårslaget rekord - för mig alltså. Jag är nog en av de långsammaste scrapparna i världen :-)

Bilden är tagen på personalresan förra våren. Målet var Universeum i Göteborg med ett besök i S. Vings kyrka på vägen ner. På kyrkogårdsmuren avnjöts matsäcken, vilken bestod av en prinsesstårta som vi delade på tre.


Detta blir mitt bidrag till Veckans Skiss #40 och jag är så glad att jag hann få ihop nå't! Ofta gillar jag skisserna, men sen går det så trögt och långsamt med scrappandet att jag inte hinner få till det. Tack för att du tittade in idag!

Kram, Outi

6 kommentarer:

 1. wow! Så cool tolkning, det syns verkligen att du har inspirerats av skissen. Gillar dina remsor med text. Tack för din fina tolkning till oss på Veckans Skiss denna vecka. /J

  SvaraRadera
 2. Så kul att du har använt kladdet på bakgrunden till att göra en karta! Gillar skarpt! :)

  SvaraRadera
 3. Underbar LO.Häftiga lösningar du fått ihop.

  SvaraRadera
 4. Ibland är snabbscrap så skönt.Jag gillar denna,så himla fränt med misterna och alla olika punkter längs med den!Tack för ditt bidrag till Veckans Skiss!

  SvaraRadera
 5. Gillar de klara färgerna och "kladdet" :)

  SvaraRadera
 6. Kul, snygg & intressant LO!
  Ha en fortsatt fin helg :-)
  Kram

  SvaraRadera