tisdag 26 juni 2012

Skisstolkning i bandana

Jaha... vad kan man säga, annat än att denna hittills otroligt regniga månad har gjort pysselrummet mer attraktivt än några utomhusaktiviteter... Har hunnit göra ett antal bloggrundor och provat på lite nytt. Bland annat har jag testat bandana-teknik, något jag nyligen såg på en blogg. Det såg så härligt färgglatt ut, så jag provade. Så här blev första försöket.


Jag kladdade på akvarellpapper med Distress Stains och Distress Ink refill och stämplade med pyttesmå stämplar och vattenfast stämpeldyna. Som motiv blev det en liten fundersam uggla från en servett, fastsatt med decoupagelim på vitt papper, figurklippt och monterad på mörkblå cardstock.


Kortskissen är ritad av Milo och är juni månads utmaning hos Nettans Scrapbooking. Detta blev min tolkning av skissen.


Blommorna är en ny favorit från Sizzix. Dien heter Tattered Flower Garland. Vackra bilder på vad man kan göra med dem finns bland annat i senaste numret av Inzpira.

Tack för att du tittade in idag!
Kramar Outi

2 kommentarer:

 1. Nej men ser man på, har decoupagelacket äntligen hittat hem till dig nu! ;) *kul*
  MEN DU, vilket läckert kort!! Måste också ta & testa lite bandana snart, ser så härligt ut, du har ju verkligen lyckats kanonbra med ditt första försök!

  Jag förmodar att det var min swirldie som du undrade över? Det är denna: http://scraplagret.se/index.php?main_page=product_info&cPath=305_164&products_id=3890
  Köpte bla den & den här mycket användbara blad-diesen http://scraplagret.se/index.php?main_page=product_info&cPath=305_164&products_id=3087
  när jag hade turen att vinna 500:- på en lott som jag fick av mina söner till Mors dag :)

  Hehe, för att komma med i Inzpira måste man väl till att börja med skicka in bidrag & det har jag inte gjort så det lär nog dröja ett tag innan (om någonsin, det är stor konkurrens..) nåt jag gjort dyker upp där :)
  Hade iaf turen att vinna deras "räknabumblortävling" så nu ska jag förhoppningsvis komma igång att kladda lite snart ;)
  Må så gott & njut av de små solglimtarna vi har!
  Kramar Annelie

  SvaraRadera
 2. Det är så snyggt med bandanatekniken. Jag har inte provat själv. Tack för dina ord.

  Kram Tesa

  SvaraRadera