torsdag 31 maj 2012

Image transfer

Hej kära bloggvänner! Det är glest både med mina besök hos er, och med mina inlägg just nu. Det beror på att maj och juni är de mest arbetsintensiva månaderna på jobbet. Under ledig tid blir det ändå lite pyssel och jag utforskar i långsamt takt Art Journaling genom kursen jag går hos Inzpira.

Idag vill jag visa mitt första försök med image transfer. Jag använde en bild ur Gudrun Sjödéns vinterkatalog 2006. Sjödéns kataloger är fulla av underbara bilder med härliga färger och mönster. Det gör dem otroligt inspirerande att bara bläddra i.

Den här sidan i min art journal är den jag hittills är mest nöjd med. Bilden är underbar och kanterna runt den fick så härligt slitet utseende. Jag har fått tillstånd från Gudrun Sjödéns företag att publicera bilden.Tack för att du tittade in idag. Önskar dig en fin fredag och en härlig helg!
Kram Outi

4 kommentarer:

 1. Wow!!!
  Underbar bild och så läckert när kanterna blir diffusa. GILLAR!!!
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 2. Ja, det här blev riktigt läckert! Gillar verkligen det gamla slitna utseendet, som något som har legat och slitits i många, många år så att kanterna helt är bortnötta.
  Ha en trevlig helg!
  Kram
  Rosemarie

  SvaraRadera
 3. WOW WOW WOW detta var så himla läckert gjort GILLADE DETTA SUPER MYCKET :)

  Å du känner igen detta att man inte alltid hinner med allt som man vill göra och så är livet i bland. Man får ta det som det kommer och prioritera där efter:)

  STORT TACK också för fina komplimanger över det som jag gör det värmer och gör mig MYCKET GLAD :)

  Nu pluggas det för fullt och det är mycket så därför så får bloggen vika undan lite nu. Hinner inte med allt och måste prioritera skolan just nu så är det bara. Fast bloggen kommer absolut att finnas kvar och när det finns tid, ork och möjlighet så kommer jag uppdatera den:) Det funkar helt okej fast är mycket trött och har väl inte helt landat i dom nya rutinerna än men det kommer nog :) Har inte fått in studietekniken riktigt än men det går bättre och bättre.

  Önskar dig en jättetrevlig lördag och helg:)

  Kramar från Lilla Pyssel Inger ♥

  http://scrappingmedinger.blogg.se

  SvaraRadera
 4. Åh vad mycket snyggt & roligt du har pysslat med den senaste tiden!!
  Stort Grattis till top 3-placeringen hos Frosted designs, mycket välförtjänt eller nja... jag tycker förstås att den borde ha vunnit, den var absolut snyggast!!
  Å det här med "kladd" måste jag absolut ta tag i snart, det blir ju så läckert!
  Må så gott du kan i höstrusket ;) brrr - jag har väl aldrig behövt elda i juni!?!
  Kram Annelie

  SvaraRadera