lördag 19 maj 2012

Sällsynt i den här bloggen - en LO!

Allt väl ute i stugorna, hoppas jag. Idag har jag lyckats avsluta en LO som jag pillat med i några dagar. Den enkel men ändå tog det lång tid att få ihop det. Jag fattar inte varför det blir så?! Det är som om jag inte kunde göra någonting snabbt och enkelt. Hur som helst, nu är den klar i alla fall.

Jag inspirerades av den fina skissen hos Veckans skiss. Foton har jag i enorma mängder, liggande i en stor plastback i en garderob. Där valde jag ett par bilder av grabbarna Pajas och Filur tagna under vårvintern. Kattkillarna är ungefär ett halvår gamla på bilderna. De hade mycket att undersöka den där dagen utomhus...


Färgerna på bilden är något missvisande. Den mörka cardstocken i botten är mörkbrun, och cirklarna, som bokstäverna är monterade på, är klargula.

Det här är skissen som jag utgick ifrån:


Ifall du är en snabbare scrappare än jag är, så finns det fortfarande någon dag kvar att vara med och tolka skissen. Ett fint pris ligger och väntar på en lycklig vinnare:-) Tack för att du tittade in här idag.
Kram Outi


3 kommentarer:

 1. Super flotte farver du har valgt, de matcher godt til billederne. Jeg synes du har gjort et super fint arbejde med skitsen. Tak for dit bidrag til VS!

  SvaraRadera
 2. jättefin tolkning och gillar verkligen alla färgerna och hur de flyter ihop! Tack för ditt bidrag till VS:-)

  SvaraRadera
 3. Jättefin LO och vilka härliga färger! Gillar den lilla spindeln som kommer krypandes mot katterna och tassavtrycken upp- och nertill på LO:n, de ger en härlig känsla av katternas upptäcktsresa utomhus.
  Ha det gott!
  Kram
  Rosemarie

  SvaraRadera